Klik om contact op te nemen

Wandelen

Het Reuzengebergte is onder de wandelende toeristen een van de meest geliefde gebergten in Tsjechië. Het strekt zich uit langs de noordgrens van Tsjechië met Polen. In het Reuzengebergte zijn veel hoogteverschillen die het voor de wandelaar een uitdaging maken het gebergte te 'bedwingen'. Het gebergte wordt gesierd door de hoogste berg , de Snezka, deze berg heeft een hoogte van 1602 meter. Het Reuzengebergte biedt wandeltochten voor zowel de ervaren als minder ervaren wandelaars. Een ongewoon dicht net van gemarkeerde wandelroutes bied u kilometers wandelroute aan die u naar uw eigen ervaring kunt aanpassen.

Er zijn veel gemarkeerde routes langs klaterende beekjes, door bossen en prachtige watervallen. De wandelroutes leiden u naar de mooiste plekjes over de toppen van het gebergte, waaronder de Snezka zelf. Een wandeltocht in het nabij gelegen natuurgebied Ardspach is ook zeker de moeite waard.  Tijdens uw wandeltochten kunt u uitrusten, eten en eventueel overnachten in een van de vele romantische berghutten (in Tsjechisch "Bouda").

Cerny Dul is een perfecte thuisbasis waar vanuit u uw wandeltochten kunt ondernemen. Wanneer u bij ons uw vakantie boekt wordt u samen met uw reisbescheiden een zeer gedetailleerde wandelkaart van het gehele Reuzengebergte toegezonden.

 

Golfen

Het dichtstbijzijnde golfcomplex ligt in Mlade Buky. Het mooie complex bestrijkt een gebied van ca. 120 ha. Het heeft een 18 holes baan van par 74 en een 9 holes baan van par 34, een 6 holes oefenveld met chipping en putting green en een overdekte en verlichte afslagplaats. Binnenkort zal het nieuwe clubhuis en restaurant worden geopend. Het gebied bevindt zich aan de hoofdweg van het Reuzengebergte naar Praag. Golf Club Mlade Buky is de eerste Tsjechische familiegolfbaan met afslagplaatsen voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor onervaren spelers zijn er kleine oefenplaatsen en staan trainers ter beschikking.

Kijk voor meer informatie op www.golf-mladebuky.cz